Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord
Mijn Woonpalet

Vergroot/verklein:

Welkom bij Woonpalet

Alle, bij ons ingeschreven, woningzoekenden kunnen reageren op ons woningaanbod. Het actueel aanbod verschijnt elke dinsdag op deze website. U vindt het ook op de beeldschermen bij ons op kantoor. Bent u nog niet ingeschreven? Inschrijven kost eenmalig € 35. Vervolgens betaalt u € 15 per jaar om ingeschreven te blijven staan.

 

** Communicatie per e-mail, niet per post **
 

Als u in aanmerking komt voor een woning, ontvangt u van ons een e-mail. Ook als u uw inschrijving moet verlengen, sturen wij u een e-mail. U ontvangt die e-mail in de week waarin u zich destijds inschreef.

Voorbeeld: u schreef zich in op 29 december 2015. U ontvangt elk jaar in de week van 29 december een e-mail waarmee u uw inschrijving kunt verlengen.

Houd uw inbox (en spam-box) dus goed in de gaten. En zorg dat we uw juiste
e-mailadres hebben. U controleert welk e-mailadres bij ons bekend is via inloggen. Daar kunt u uw e-mailadres wijzigen. mocht dat nodig zijn.

 

Direct naar

Gemiddelde wachttijden

In 2016:

Appartement met lift: 62 maanden
Appartement zonder lift: 32 maanden
Eengezinswoning: 49 maanden
Jongerenwoning: 31 maanden
Seniorenwoning: 23 maanden

Toelichting

De gemiddelde wachttijd is het gemiddelde van de wachttijden van de woningzoekenden die in de genoemde periode een woning betrokken. Dit is exclusief eventuele wachttijdverkortingEn ook exclusief de wachttijden van eventuele urgente woningzoekenden en statushouders.

Woonpalet| Eilandgracht 39 | 3891 GA Zeewolde | Tel. (036) 522 23 04 | info@woonpalet.net